light-sunset-water-boat
Totaal onderhoud van uw jacht of boot
Het reinigen, polijsten, wassen, onderwaterbehandelen
en winterklaar maken van uw boot.

Over ons

Boat Clean & Care is in 2003 opgericht door Don Houtstra. Geboren in Australiƫ is het varen hem met de paplepel ingegoten. Op zijn zestiende emigreerde hij naar Nederland, waar hij als havoscholier zijn eerste ervaring opdeed met het reinigen, poetsen en antifoulen van boten.

Na de Hogere Scheepvaartschool reisde hij de hele wereld over als tweede stuurman voor Smit Internationale, een Nederlands bedrijf dat internationale bekendheid geniet op het gebied van sleepdiensten en berging van scheepswrakken.

Enkele jaren geleden besloot Don voor zichzelf te beginnen. Als scheepsexpert en gaskeurmeester keurt hij schepen voor SonarScheepsexperts . Daarnaast is hij oprichter van Boat Clean & Care, met als specialiteit bootreiniging- en onderhoud.

Vakmanschap en klantvriendelijkheid
Bij Boat Clean & Care werken uitsluitend mensen met een passie voor boten, bij wie vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Wij luisteren naar uw wensen en begrijpen dat u alleen het beste wilt voor uw kostbare bezit. Met Boat Clean & Care bent u verzekerd van jarenlang en onbezorgd vaarplezier!